Onderhoudstechnieker PLC

Estée Lauder Companies Inc. is een wereldleider inzake de productie en verkoop van cosmetische huidverzorgingsproducten, make-ups, parfums en haarverzorgingsproducten. De Estée Lauder Oevel Site bestaat uit een fabriek, gespecialiseerd in tubes, liquids en lipsticks, een distributiecentrum , een coördinatiecentrum en enkele internationale diensten.

Verantwoordelijkheden

Je staat in voor het dagelijks onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van installaties, machines en gebouwen. Je voert planmatig onderhoud uit aan diverse machines volgens diverse methodieken zoals tools uit Lean Manufacturing, Total Productive Maintenance, enz. Je signaleert verbeteringsmogelijkheden, werkt mee aan verbeteringsprojecten en voert de besluiten uit. Je maakt deel uit van een permanentiedienst, in twee ploegen.

Vereisten

Heb je minimaal een bachelordiploma of een gelijkwaardige ervaring binnen een productieomgeving? Heb je kennis van meet- en regeltechnieken, PLC-sturingen en robotica? Daarnaast heb je ook kennis van elektrisch, mechanisch, pneumatisch en algemeen onderhoud? Ben je communicatief, werk je graag in team maar ook zelfstandig? Heb je oog voor veiligheid en ben je milieubewust? In de dynamische werkomgeving die wij je bieden, krijg jij volop de kans om je competenties te benutten en je kwaliteiten te tonen!