Planning & Shipping Coordinator

Estée Lauder Companies Inc. is een wereldleider inzake de productie en verkoop van cosmetische huidverzorgingsproducten, make-up, parfum en haarverzorgingsproducten. De Estée Lauder Oevel Site bestaat uit een fabriek, gespecialiseerd in tubes, liquids en lipsticks, een distributiecentrum, een coördinatiecentrum en enkele internationale diensten.

Verantwoordelijkheden
Je bent verantwoordelijk voor het plannen en opvolgen van alle orders om een OTIF levering aan de klant te garanderen. Dit houdt in dat je alle orders groepeert volgens de vooropgestelde richtlijnen (waven), de stock beschikbaarheden checkt, de set-up bepaalt van de items in het warehouse, tekorten op delivery’s uitzoekt enz… Je zet dus een optimale operationele flow op. Je bepaalt mee de operationele targets voor de dag, je bestelt tijdig het nodige transport, je volgt de status van de kartonnen op en sluit de loads af in SAP. Je bent het aanspreekpunt voor diverse stakeholders zoals operations, CS en DSV. Je werkt mee aan projecten om processen te verbeteren, behandelt klachten, en coördineert mee de werkorders. Daarnaast bepaal je na analyse van het volume de personeelsplanning op dag-en weekbasis.

 

Verwachtingen
Het Planning & Shipping team is het hart van de operatie waar iedere dag wel iets nieuw te beleven valt. Geen enkele dag is hetzelfde. Hou jij van een functie waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband kan werken? Ben je hands-on, stressbestendig, flexibel en hou je daarnaast van interactie met diverse interne en externe partijen? Heb je een eerste ervaring in een planningsfunctie of heb je interesse in Supply Chain processen? Kan en wil je werken in drie ploegen (dag, vroege, late: 12-20u)? Dan ben jij misschien wel de Planning & Shipping Coördinator waar wij naar op zoek zijn!